Equip

Direcció artística: Pep Vila
Producció executiva i gestió: Susana Lloret
Coordinació i administració: Irene Vila
Comunicació i xarxes: Esther Pujol
Disseny gràfic i fotografia: Xavier julià
Coordinació tècnica: Oriol Brusi
Taquillatge: Mariona Vila

Moviment cultural

Empordanet Escena és una programació estable de teatre familiar a diversos municipis del Baix Empordà que neix per generar moviment cultural als pobles petits. Unint els esforços de tots plegats, aconseguim crear una programació conjunta amb espectacles professionals de diferents estils i formats, tots ells reconeguts en el panorama escènic, d’una qualitat indiscutible! 

El circuit utilitza les arts escèniques com una eina que va més enllà de l’enriquiment cultural, sinó com una aposta per una activitat cultural com a element dinamitzador que serveix per generar espais de trobada pels veïns i ponts entre municipis propers afavorint la seva col·laboració.

AGRAÏMENTS

Això només ha estat possible gràcies a la implicació al projecte per part dels ajuntaments, Diputació de Girona, Consell Comarcal del Baix Empordà, de la Generalitat de Catalunya (OSIC) i la col·laboració de la Fundació SGAE. Amb noves fonts de finançament hem aconseguit ampliar i professionalitzar el circuit, a més territori i amb més espectacles. I aquesta segueix sent la nostra direcció de creixement, de manera professional i propera, amb l’objectiu d’arribar a tots els pobles petits de la comarca. I també gràcies al recolzament del centres educatius per la difusió i als mitjans locals, sense vosaltres no arribaríem enlloc!

Els petits també poden ésser grans

Petits escenaris, grans espectacles!

Us saludem directament a vosaltres, públic. Sense la vostra participació aquesta programació no tindria cap sentit, sou els protagonistes absoluts. La vostra fidelitat ens ajuda a fer camí cap a la normalització en la programació de les arts escèniques en els nostres petits municipis, convertint el teatre en un element cultural necessari dins el nostre quotidià.

Ens agrada sentir la remor de la gent que va omplint el teatre, la disposició a passar una bona estona. El silenci que es crea quan s’apaguen els llums… és llavors quan les mirades es concentren en l’escena i esdevé la màgia del teatre!

Il·lusiona’t!

correu electrònic

empordanet.escena@gmail.com

newsletter

Apunta't i t'informarem de tots els espectacles i promocions.

informació web

© Empordanet Escena 2023 tots els drets reservats.